avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Distributie produse lactate
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Distributie produse lactate

Buna ziua...
as vrea sa demarez o afacere in domeniul distributiei de produse lactate, alimentare si non alimentare , ma intereseaza ce coduri CAEN am nevoie pentru distributie ,..... , si la ce sa ma astept in procesul de autorizare al depozitului. precizez ca detin un depozit de 300 mp din care 40 mp este o camera frig

Alte discuții în legătură

Autorizare depozit la o fabrica de alimente hajnyci hajnyci Buna ziua! Va rog sa ma ajutati ca ce acte sunt necesare pentru a autorizarea un depozit la o fabrica de produse alimentare. In primul rand ma intereseaza ... (vezi toată discuția)
Autorizare depozit alimentar + distributie produse alimentare ElenaCatalina ElenaCatalina Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii de urmat pentru a deschide un depozit de produse alimentare (conserve de carne, conserve de peste, pate, biscuiti, ... (vezi toată discuția)
Modificare cod caen + cesiune parti sociale diziy diziy Buna seara Sunt asociat intr-o societate impreuna cu doua alte persoane. Acestea urmeaza sa iasa din firma si eu, ca asociat unic, vreau sa modific codul ... (vezi toată discuția)