avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu risc maternal/stimulent insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu risc maternal/stimulent insertie

In prezent beneficiez de stimulent de insertie si sunt din nou insarcinata.
Intrebarea mea este: daca intru in concediu de risc maternal, mai primesc stimulentul de insertie pe perioada acestui concediu|?

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie/concediu medical Nico1989 Nico1989 Buna ziua.Sunt in concediu de risc maternal(am 26 de saptamani) de la 1 februarie 2018 si beneficiez de stimulent de insertie pt bebe 1(bebe are de fapt 2 ani ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil 2 si indemnizatie/stimulent copil 1 Claudia Maria Claudia Maria Buna seara, Am cateva nelamuriri in legatura cu acordarea indemnizatiei dupa nasterea celui de-al doilea copil, va sunt recunoscatoare daca ma puteti ajuta ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie adaniela82 adaniela82 Buna ziua, Ma aflu in CCC, urmand ca acesta sa se incheie pe 22 sept 2017, cand copilul implineste varsta de 2 ani. Cand eram insarcinata am intrat in ... (vezi toată discuția)