avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil 2 si indemnizatie/stimulent ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil 2 si indemnizatie/stimulent copil 1

Buna seara,

Am cateva nelamuriri in legatura cu acordarea indemnizatiei dupa nasterea celui de-al doilea copil, va sunt recunoscatoare daca ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri.
M-am intors in campul muncii la acelasi angajator in 25.09.2017 dupa 1 an si 10 luni de CCC1. Acum sunt insarcinata cu al doilea copil, care se va naste in jur de 11.07.2018.
1.pot beneficia de indemnizatie CCC2 si cum se va calcula aceasta?
2.daca intru in concediu de risc maternal pana la nasterea copilului nr 2, aceasta perioada se va include pt calcularea sumei indemnizatiei primite in CCC2?
2.1 in perioada de concediu de risc maternal mai pot beneficia de stimulentul de insertie pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului nr 1?
3.din momentul nasterii copilului nr 2 voi mai primi stimulentul de insertie pe langa indemnizatie?

Astept cu mare interes raspunsul dvs!

Multumesc foarte mult,
Claudia
Ultima modificare: Marți, 12 Decembrie 2017
Claudia Maria, utilizator

Alte discuții în legătură

Conditii de intrarea tatalui in concediu de crestere copil mikemc mikemc Va rog sa ma ajutati cu o opinie privind urmatoarea situatie: 1. sotia este in concediu de crestere copil cu o durata de 2 ani (pentru primul copil), ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil anamarianovac anamarianovac Buna ziua, Va rog sa-mi oferiti si mie suport in urmatoarea situatie. Eu sunt in concediu ingrijire copil de 10 luni. Am optat pentru perioada de doi ani ( ... (vezi toată discuția)
Continuitate indemnizatie crestere copil, pentru al doilea copil. Sitz Sitz Buna ziua! Am o nelamurire pe care as vrea s-o rezolv cu ajutorul dvs. Sotia mea primeste indemnizatia de crestere copil, valabila pana in luna aprilie, mai ... (vezi toată discuția)