avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bolnavii de cancer
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bolnavii de cancer

Sotia mea este bolnava de cancer pulmonar stagiu IV,si este in concediu medical. Intrebarea mea este,poate beneficia de insotitor?Daca da cui trebuie sa ma adresez si ce acte trebuie sa inaintez pentru a beneficia de acest lucru.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ispires , utilizator 21:29, 19 Aprilie 2016
Bună seara, cancerul este o combinaţie de boli care sunt lăsate netratate şi nu este o boală în sensul medical ci un efect întârziat al mai multor boli pe care nu le depăşim din motive de factori de stres fizic şi lipsă de dinamism în activitatea de zi cu zi şi la muncă. Dacă ar fi un handicap atunci ar putea beneficia de un însoţitor, ceea ce se poate cere atunci când ai o problemă pe care nu o mai poţi înlătura. Vă recomand ca în situaţia prezentată să încercaţi să vă schimbaţi obişnuinţele zilnice şi să renunţaţi la activitatea statică chiar dacă medicii recomandă în cazul multor boli să stai în casă şi să te odihneşti cât mai mult ,ceea ce în acest caz, al celor care suferă de acest efect pe care medicii îl numesc cancer, nu este recomandat deoarece tocmai obişnuinţele de zi cu zi şi factori anormali care afectează acea persoană, sunt de înlăturat şi schimbat cât mai repede cu putinţă. Exemplific: Apa canalizată tratată chimic, băuturile cu chimicale, mâncarea tratată chimic şi cu conservanţi , metalele grele de la gazele de eşapament şi altele în combinaţie cu câmpurle electromagnetice afectează fizic persoanele, stresează fizic făcând microleziuni în zonele din corp pe care le foloseşti mai mult în activitate. Dacă fumezi zilnic şi nu ai o alimentaţie corespunzătoare cât mai naturală , atunci intensificându-se activitatea fizică datorită inhalării fumului de tutun şi a faptului că avem o reacţie de apărare fizică în zona respectivă, face ca fluxul sanguin să fie mai intens în acele zone pentru a înlătura problemele şi astfel acei compuşi se adună mai mult în zonele respective şi provoacă o altă problemă şi încă o alta, asta dacă nu se elimină acei factori care provoacă leziuni. Vă dau un exemplu la mine, ca inginer am o activitate intelectuală mai intensă şi deoarece am folosit telefonul mobil foarte mult şi mai mult pe partea stângă , am o microlacună în creier, care a fost observată în urma unui examen Computer Tomograf. Aceleaşi cauze de care v-am spus au dus la acea problemă. Am înlăturat tot ce mă deranja, până şi fosta soţie ( glumesc :) ea a divorţat) şi acum sunt mult mai bine, după ce am luat şi ceva suplimente alimentare 100% naturale - năpraznic, zeolit şi argint coloidal ...foarte benefic.... Vă urez însănătoşire grabnică şi să vă reapropiaţi de natură şi natural cât se poate de mult.
Ultima modificare: Marți, 19 Aprilie 2016
ispires, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru reducerea programului de lucru la gravide se face act aditional? Andreea Ra Andreea Ra Buna ziua, in urma consultului, medicul ginecolog mi-a dat adeverinta pentru reducerea programului de lucru la 6h. Mentionez ca sunt insarcinata in 18 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, Îmi puteți spune va rog dacă un registrator medical ... Dorina71 Dorina71 Bună ziua, Îmi puteți spune va rog dacă un registrator medical își poate desfășura activitatea zilnica în sala de tratament,stand 8 ore pe zi între ... (vezi toată discuția)
Reluare concediu medical daniela_lucsanda daniela_lucsanda Am fost operata de cancer la san in septembrie 2011. Am stat in cm 261 de zile. Am mers la munca 6 luni, dupa care mediul oncolog mi-a recomandat sa raman din ... (vezi toată discuția)