avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Termen eliberare pasaport temporar la Consulat in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Termen eliberare pasaport temporar la Consulat in Londra

Buna ziua,
Urmeaza sa calatoresc in Turcia peste o saptamana, pasaportul electronic este in curs de schimbare la Consulatul Romaniei la Londra de pe 21.03 si inca nu a fost eliberat. Incep sa fiu ingrijorata ca nu va fi eliberat in timp util si sa caut solutii.
Incercand sa vorbesc cu cei de la Consulat am reusit sa aflu ca singura solutie este eliberarea unui pasaport temporar. Stie cineva din experienta cat dureaza eliberarea pasaportului temporar la Consulatul din Londra?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:50, 25 Aprilie 2016
Din experienta e putin probabil sa raspunda cineva insa din ce scrie aici
[ link extern ]
eu inteleg ca cererile se depun doar martea si miercurea si se elibereaza vinerea.

ATENȚIE! Cererile de pașaport temporar se pot depune doar în zilele de marți și miercuri, între orele 9.00-12.00, fără programare.
...
Pașapoartele temporare se eliberează doar în zilele de vineri între orele 9.00-14.00.

Pare ca saptamana asta ati pierdut-o insa incercati sa luati legatura cu cei de care apartineti - aveti aici datele de contact:
[ link extern ]
Daca ati depus actele pentru obtinerea pasaportului electronic nu cred ca va elibereaza si pe cel temporar.
Daca poate demonstra ca e vorba de o calatorie programata de mai multa vreme (de ex. bilet de avion) i-ar da. Nu e interzis sa detii doua pasapoarte, din care unul temporar, in acelasi timp - de curand am aflat si eu asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletinul si pasaportul sunt expirate, locuiesc la londra si am vacanta planificata pentru turcia in iunie camdelasator camdelasator Am planificat o vacanta in Turcia inca de anul trecut, deja este platita. Eram constient ca imi expira actele de calatorie dar am aplicat pentru cetatenie ... (vezi toată discuția)
Ajutor urgent va rog! pasaport expirat in strainatate Baphomedd Baphomedd Sunt in Turcia şi mi-a expirat pasaportul ,vreau sa stiu daca vor fi probleme la plecarea in Romania,pentru ca am de gand sa plec cu el expirat. Macar sa stiu ... (vezi toată discuția)
Pasaport in regim de urgenta rosiulia rosiulia Buna as vrea si eu sa stiu daca se poate face eliberarea unui pasaport simplu electronic in regim de urgenta. As vrea sa merg in vacanta cu iubitul in ... (vezi toată discuția)