romibaro 
	    	Utilizator

romibaro 
	    	Utilizator	    

ContSters387144 
	    	Utilizator

ContSters387144 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Claus1500	                   

Buna ziua, Vin si eu cu urmatoarea problema:
- Am cumparat un teren in primavara trecuta in apropierea aeroportului Baneasa pentru a construi o casa; Toate ... (vezi toată discuția)
	                    Claus1500	                   

Buna ziua, Vin si eu cu urmatoarea problema:
- Am cumparat un teren in primavara trecuta in apropierea aeroportului Baneasa pentru a construi o casa; Toate ... (vezi toată discuția)

Tudor Birlea	                   

Situatia de fapt: terenul meu se afla in vecinatatea Aeroportului Cluj-Napoca, in zona 2 de protectie. Terenul este afectat de o servitute aeronautica. ... (vezi toată discuția)
	                    Tudor Birlea	                   

Situatia de fapt: terenul meu se afla in vecinatatea Aeroportului Cluj-Napoca, in zona 2 de protectie. Terenul este afectat de o servitute aeronautica. ... (vezi toată discuția)

Mihai2008	                   

Am cumparat un teren intravilan construibil cu certificat de urbanism in care se specifica destinatia pentru locuinte. Dupa un an si ceva am vazut ca primaria ... (vezi toată discuția)
	                    Mihai2008	                   

Am cumparat un teren intravilan construibil cu certificat de urbanism in care se specifica destinatia pentru locuinte. Dupa un an si ceva am vazut ca primaria ... (vezi toată discuția)