avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Refuz Aviz Aeronautica pentru Constructie in Baneasa
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Refuz Aviz Aeronautica pentru Constructie in Baneasa

Buna ziua

Am si eu o prima intrebare pe acest site.
Am cumparat un teren in Piera chiar langa aeroportul Baneasa. Am luat urbanismul ca sa incep o constructie. In urbanism se cerea aviz de la Aeronautica(Aeroportul Baneasa), intre timp cei de la Aeronautica si-au schimbat legea si nu vor sa mai imi dea avizul spunand ca sunt prea aproape de aeroport... Repet, am cumparat terenul, am luat urbanismul, Aeronautica a schimbat legea (ordinea intamplarilor) Acum eu am ramas prins la mijloc si toata lumea da din umeri.
Ma puteti ajuta cu niste sfaturi ?
Practic eu nu mai pot construi pe acel teren findca Aeronautica nu vrea sa imi dea avizul...

Cel mai recent răspuns: ContSters387144 , utilizator 17:00, 25 Aprilie 2016
certificatul de urbanism nu va da dreptul sa construiti, ci va informeaza care sunt avizele necesare pentru emiterea autorizatiei de construire. dupa ce obtineti avizele se emite autorizatia si apoi puteti demara lucrarile.
in lipsa avizului nu veti obtine autorizatie, asadar nu puteti construi.
incercati sa reduceti inaltimea imobilului, sau discutati cu Aeronautica sa aflati care sunt motivele pentru care nu va emit avizul.
Motivul este ca sunt prea aproape de aeroport, recent au schimbat legea si nu vor sa mai lase pe nimeni sa construiasca asa aproape. Intrebarea e cu cine ma pot eu lupta acum? Teoretic ai un teren intravilan, primaria zice ca e construibil, dar nu se pot lua toate avizele pentru autorizatia de constructie. Aeronautica.. nu acepta nimic, nici macar un etaj.. Oare cu cine ma pot eu judeca acum ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz negativ constructictie Claus1500 Claus1500 Buna ziua, Vin si eu cu urmatoarea problema: - Am cumparat un teren in primavara trecuta in apropierea aeroportului Baneasa pentru a construi o casa; Toate ... (vezi toată discuția)
Teren expropriat indirect? Tudor Birlea Tudor Birlea Situatia de fapt: terenul meu se afla in vecinatatea Aeroportului Cluj-Napoca, in zona 2 de protectie. Terenul este afectat de o servitute aeronautica. ... (vezi toată discuția)
Mai pot construi casa conform certificatului de urbanism? Mihai2008 Mihai2008 Am cumparat un teren intravilan construibil cu certificat de urbanism in care se specifica destinatia pentru locuinte. Dupa un an si ceva am vazut ca primaria ... (vezi toată discuția)