ContSters20980 
	    	Utilizator

ContSters20980 
	    	Utilizator	    

Certificatul de urbanism a expirat de doua luni. Daca o sa cer prelungirea lui Primaria e obligata sa mi-l dea? O sa mai pot obtine autorizatia de constructie?
Se poate face ceva pentru a determina Primaria sa construiasca statia ca cateva sute de metri mai departe (in extravilanul localitatii) daca tot au dat certificate de urbanism pentru constructie case in zona respectiva?
 Mihai2008 
	    	Utilizator

Mihai2008 
	    	Utilizator	    

ContSters20980 
	    	Utilizator

ContSters20980 
	    	Utilizator	    

Mihai2008 
	    	Utilizator

Mihai2008 
	    	Utilizator	    

Aurelian Cîcu 
	    	Consilier juridic

Aurelian Cîcu 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 hyundaipet	                   

Am o constructie veche si pe acelasi loc vreau sa edific o alta constructie noua. Am obtinut Autorizatia de demolare si in ca nu am demolat-o. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
	                    hyundaipet	                   

Am o constructie veche si pe acelasi loc vreau sa edific o alta constructie noua. Am obtinut Autorizatia de demolare si in ca nu am demolat-o. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)

nicum	                   

Buna ziua!
Pot obtine certificat de urbanism pentru constructia unei hale de aproximativ 500 mp, din panouri tip sandwich amplasata pe un teren aflat in ... (vezi toată discuția)
	                    nicum	                   

Buna ziua!
Pot obtine certificat de urbanism pentru constructia unei hale de aproximativ 500 mp, din panouri tip sandwich amplasata pe un teren aflat in ... (vezi toată discuția)

calinmarius	                   

Buna seara,
detin 500 mp de teren extravilan in Craiova, la limita intravilanului, despartit de soseaua  de centura. Doresc sa construiesc acolo o casa de ... (vezi toată discuția)
	                    calinmarius	                   

Buna seara,
detin 500 mp de teren extravilan in Craiova, la limita intravilanului, despartit de soseaua  de centura. Doresc sa construiesc acolo o casa de ... (vezi toată discuția)