avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sef de santier
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sef de santier

Buna ziua !
Se poate numi prin decizie interna sef de santier un angajat al firmei, care nu are studii superioare de specialitate ( a absolvit facultatea de drept ) - el avand acum fctia de controlor-supraveghetor ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:41, 22 Aprilie 2016
Sef santier , in principiu, are ca nivel de instruire studii superioare fara a se specifica de care. Intr-adevar, in practica se cer studii tehnice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sef santier-studii Andrei Gica Andrei Gica Care sunt studiile minime ce trebuie sa le aiba o persoana pentru a putea ocupa functia de sef santier in constructii? Dar pentru functia de sef brigada ... (vezi toată discuția)
Securitate si sanatate in munca - Elibet - Elibet Nu ati auzit de vreo modificare a Legii 319/2006???? Nu vi se pare absurd ca doar inginerii pot fi inspectori SSM (nivelul superior)? Mi se pare ca e foarte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as dori sa stiu seful de santier ce atribuții trebuie ... Rabia Rabia Buna ziua as dori sa stiu seful de santier ce atribuții trebuie sa aiba si daca este nevoie de studii de specialitate, si daca pot angaja opersoana spaniola ... (vezi toată discuția)