avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1357 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensiile militare!
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensiile militare!

Buna ziua,
deci pana la urma ce vom lua in calcul?la ce ne asteptam referitor la pensiile militare?Eu fiind pensionar militar,cu o vechime de 25 de ani.La calcul se va lua venitul pe 6 lunii consecutive din ultimii 5 ani de activitate?
Ultima modificare: Duminică, 24 Aprilie 2016
aviatorul44, utilizator

Alte discuții în legătură

Actualizarea salariilor gheorghe3509 gheorghe3509 „Baza de calcul folosită pentru stabilirea pensiei militare de stat este media soldelor/salariilor lunare brute realizate la funcția de bază în 6 luni ... (vezi toată discuția)
Sunt pensionar militar și lucrez la o firma privată. Deny1970 Deny1970 Bunadimineata Sunt pensionar militar și lucrez la o firma privată. Este corect sa mi se oprească contribuția la pensii , eu fiind deja pensionar și nu ... (vezi toată discuția)
Iesirea la pensie in conditiile legii nr. 263/2010 tare tare In conditiile noi legei a pensionarii, intreb cand pot iesi la pensie (limita de varsta, anticipata sau anticipata partial) ? Am 53 ani (nascut in iunie 1958 ... (vezi toată discuția)