avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit anual auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit anual auto

Am achitat impozitul auto anual pe 2016.
Intre timp prin programul rabla 2016 mi-am cumparat alta masina. Sunt nevoit să platesc din nou impozitul?
Exiata posibilitatea de compensare? (tinand cont de capacitatea cilindrica si norma de poluare).

Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 27 Aprilie 2016
carmen01011958, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:33, 26 Aprilie 2016
In cazul vanzarii bunului mobil,pentru recuperare diferenta,este necesar sa adresati cerere oficiala la directia de impozite si taxe responsabila domiciliului dv,lla care se ataseaza certificatul de radiere a vehiculului.
Procedura este descrisa in codul fiscal si normele de aplicare la titlul impozite si taxe locale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto - proces discriminare? octaviancu octaviancu Buna ziua, Se poate intenta un proces de discriminare avand in vedere faptul ca impozitul auto nu se calculeaza dupa aceeasi formula pentru toti cetatenii ... (vezi toată discuția)
Taxa auto de mediu leval leval Am masina inscrisa in Anglia, dar pe numele meu( pe cartea de identitate a masinii sint proprietar), din anul 2009. Am vreo sansa sa o inmatriculez in RO tot ... (vezi toată discuția)
Autoturism luat in evidenta dar neimpus de serviciul impozite si taxe PPAlina PPAlina Buna ziua. Am achizitionat o masina in anul 2011 de la o persoana fizica si m-am prezentat la primaria de domiciliu pentru luarea in evidenta. Mi s-a eliberat ... (vezi toată discuția)