Buna ziua!
as dori sa stiu daca este legal ca un executor judecatoresc sa puna proprie pe contul debitorului,( am aflat de proprire de banca unde am contul de debit) fara ca debitorul sa fie anuntat ca dosarul lui a ajuns la executor. mentionez ca executorul a instituit proprirea pe cont in data de 22.04.2016 fara sa anunte debitorul, fara a trimite actele in prealabil. am sunat la executor pentru informatii , au refuzat total sa dea informatii despre creeanta si mi s-a spus sa astept actele , au fost trimis in data de 25.04.2016, dupa trei zile de la proprirea contului.
as dori sa stiu daca este legal ca dosarul de executie sa trimis la un executor din alt oras, alt judet, eu locuiesc in jud cluj, 10 km de orasul Cluj. Dosarul sa trimis la un executor din Baia Mare.
Poprirea a fost corecta.Poprirea se infiinteaza fara somatie,in baza incheierii de incuviintare a executarii,prin adresa in care se va preciza si titlul executoriu in temeiul caruia s-a infiintat poprirea ,ce va fi comunicata celei de-a treia persoane aratate la art.781 alin.(1) ,impreuna cu incheierea de incuviintare a executarii sau un certrificat privind solutia pronuntata in dosar.[Art.783(1)NCPC].Daca considerati ca aveti motive puteti formula contestatie la executare in termen de 15 zile de la data efectuarii prime retinerii de catre tertul poprit.[Art.715(1) pct.2 NCPC].
as dori sa stiu daca este legal ca dosarul de executie sa trimis la un executor din alt oras, alt judet, eu locuiesc in jud cluj, 10 km de orasul Cluj. Dosarul sa trimis la un executor din Baia Mare.
Este legal deoarece Baia Mare este in cicumscriptia curtii de apel Cluj. Spuneti mersi ca nu v-a trimis dosarul la Sighetu Marmatiei...