avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie anaf
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie anaf

Buna ziua!
Am depus o contestatie la anaf pt ca mi sa impus o poprire pe persoana fizica in urma executarii silite a unei firme la care detineam 10%.Decizia de impunere a fost luata pe motiv ca eram administrator al societatii, lucru neadevarat. Raspunsul contestatie a fost ca am depus contestatia prea tarziu.
Ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: pepica , utilizator 22:52, 27 Aprilie 2016
Puteti formula actiune in anulare la Tribunal-Sectia Contencios Administrativ, conform art.281(2)din Legea nr.207/2015(Noul Cod Pro.Fiscala).
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legal DumitruMihai DumitruMihai Buna seara, am primit de ANAF anul trecut adica 2014, o adresa cum ca as avea de plata o suma de aprox. 4200 ron reprezentand dobanzi si penalitati, acestea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am depus o contestatie la executarea silita impotriva ... Lumyna Lumyna Buna ziua, Am depus o contestatie la executarea silita impotriva unor obligatii fiscale prescrise pe care mi le-a imputat ANAF. Instanta mi-a respins ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare crocolina3 crocolina3 Buna seara, Am primit o instiintare e la ANAF in care sunt anuntata ca niste bunuri ale unei societati comerciale sunt puse sub sechestru,as dori ajutor in ... (vezi toată discuția)