avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Inmatriculare auto

Buna ziua. Cum se poate rezolva legal urmatorul caz: Am cumparat o masina inmatriculata in Romania de la o persoana care la randul lui a cumparat dela o alta persoana, dar masina nu a fost radiata din circulatie, insa primul proprietar a radiat de la finante. Eu vreau sa inscriu in circulatie, dar am nevoie de certificat fiscal, insa primul proprietar nu mai obtine de la finante acest act, pentru ca el a radiat de acolo cu lyni in urma in baza unui contract de mana facut intre el si persoana carui a vandut masina, iar persoana de la care am cumparat eu nu a inregistrat la finante.
Care ar fi solutia de a intra in legalitate ?
Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:17, 2 Mai 2016
Ce fel de document achizitie bun mobil ati incheiat cu vanzatorul,in conditiile in care acesta nu a prezentat nici fisa de radiere nici certificat fiscal ?
Singura solutie este sa obtineti de la vanzator aceste documente,ceea ce presupune ca acesta sa inmatriculeze bunul mobil ,sa achite obligatiile aferente de la achizitie bun mobil
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto Corina Maria Corina Maria Daca am cumparat o masina, dar proprietarul a cumparat-o la randul lui de la un altul, si nu a inscris-o la primarie, pot face actele cu prima persoana? ... (vezi toată discuția)
Radierea unui autoturism din circulatie - conditii, documente necesare Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Accesand link-ul de mai jos puteti citi articolul \"Cum se radiaza un autoturism - Ghid practic\", articol scris de redactorul Avocatnet.ro Roxana ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare fara cartea masinii Farcasel Farcasel Buna ziua. Am o problemă, am cumpărat o masina de la cineva din Constanța care nu a înscris masina pe numele lui,masina fiind înscrisă in prahova .acum ... (vezi toată discuția)