avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare

salut, cum pot evacua pe concubinul sorei mele din locuinta mamei mele , mama fiind proprietara? mentionez ca acesta nu are viza de flotant sau luare in spatiu
Doar mama dvs. are calitatea procesuala activa de a solicita evacuarea unei persoane din locuinta proprietatea sa , pentru lipsa titlului locativ . Este suficient sa se adreseze unui avocat pentru a intocmi actiunea si a o reprezenta la instanta .Este necesara o notificare prealabila pentru evacuare ,expediata prin executorul judecatoresc . pe care o va redacta tot avocatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luarea in spatiu emapetrov emapetrov Ma puteti ajuta cu cateva informatii legate de luarea in spatiu? Ma gandesc sa apelez la varianta ,,viza de flotant'', dar m-ar ajuta sa stiu si din punct de ... (vezi toată discuția)
Concubina nu vrea sa iasa din casa floreradiana floreradiana buna ziua. am cumparat de curand o casa, iar concubina fostului proprietar nu vrea sa iasa din ea. desi nu mai sunt impreuna de mai bine de 10 ani, ea a locuit ... (vezi toată discuția)
Buna seara! pot face o cerere de evacuare prin poliție? l am ... Irinacristiana2 Irinacristiana2 buna seara! pot face o cerere de evacuare prin poliție? l am dat in judecată pe fostul meu concubin pentru autoritatea parentala a copilului iar acesta nu ... (vezi toată discuția)