avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna seara! pot face o cerere de evacuare prin ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna seara! pot face o cerere de evacuare prin poliție? l am ...

buna seara! pot face o cerere de evacuare prin poliție? l am dat in judecată pe fostul meu concubin pentru autoritatea parentala a copilului iar acesta nu vrea sa paraseasca domiciliul. Mentionez ca a fost luat in spatiu de mama.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Autoritatea parinteasca nu are legatura cu evacuarea concubinului.
Mama dvs sa ceara evacuarea lui, numai in instanta.
Mama dv in calitate de proprietar bun imobil,are dreptul legal sa solicite evacuarea persoanei careia anterior a acordat viza de flotant,initial prin notificare oficiala si daca acesta nu se conformeaza , in instanta de judecata
Politia .nu are nici o competenta în astfel de situații..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare carte de identitate mihaela0307 mihaela0307 Vreau sa anulez cartea de identitate facuta fiului meu la adresa la care locuiesc. Ce ar trebui sa fac? Refuza sa paraseasca apartamentului. (vezi toată discuția)
Luare in spatiu concubin mirrey mirrey Buna seara ! Am nevoie de ajutorul d-voastra. Acum 2 luni am luat in spatiul (nu flotant) pe concubinul meu de care m-am despartit. In urma unui scandal a ... (vezi toată discuția)
Evacuare greanumarius greanumarius salut, cum pot evacua pe concubinul sorei mele din locuinta mamei mele , mama fiind proprietara? mentionez ca acesta nu are viza de flotant sau luare in spatiu (vezi toată discuția)