avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Permis sedere familiar 5 ani
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Permis sedere familiar 5 ani

Buna ziua ma numesc sena nineta sunt casatorita cu cetatean albanez din 2012. Are permis de sedere familiar pe 5 ani de zile in romania si permis de conducere romanesc . Am dori sa calatorim in anglia .poate calatori doar cu permisul de sedere fara viza .. avem si un copil de 1 an si 6 lunib. Multumesc din suflet:=D>
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:42, 4 Mai 2016
Nu are nevoie de viza daca veti calatori impreuna pentru ca este membru de familie al unui cetatean UE.
Puteti sta in UK max. 90 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)
Călătorie cetățean algerian cu soția românca in uk monikaniku monikaniku Pe baza certificatului de căsătorie și a permisului temporar (pe5 ani) de ședere românesc (ca și membru de familie) pot călători împreuna legal in uk ... (vezi toată discuția)
Un albanez care a obtinut rezidenta romana poate sa mearga in ue? 88ana 88ana Sunt casatorita cu un cetatean albanez si am optat pentru rezidenta pe teritoriul Romaniei. Dupa obtinerea rezidentei putem merge in Italia fara viza? dar in ... (vezi toată discuția)