avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... lnterzicere acces bar
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

lnterzicere acces bar

buna ziua

sunt noua pe acest forum,va rog sa ma iertati daca nu postez unde trebuie.

as vrea sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare-detin un bar,persoana fizica.pot sa interzic accesul unei anumite persoane in localul meu?nu este agresiva,de etnie,pur si simplu din motive personale.

va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:12, 9 Mai 2016
stiu asta.dar voiam sa o dau afara,pt ca vine pt sotul meu la bar.dar asta e viata.
Daca femeia va enerveaza, spuneti-i sotului sa mearga la ea sau cu ea in alt bar sau in alt loc, macar nu o mai vedeti, nu are ce sa va mai enerveze si nici nu mai platiti vreo amenda.
Sau ganditi practic si economic, ignorati-o, asa il aveti pe sot prezent sa va ajute in afacere si ii aveti pe amandoi sub ochi. Daca femeia mai si consuma pe banii ei.. e cu atat mai bine.
Ultima modificare: Joi, 5 Mai 2016
gi-jane2, moderator
multumesc pt raspuns.

mai mult sotul se ocupa de bar.are mai mult timp liber.ea este o fosta...acum o sa vad catde fosta.
Dar in ce conditii se poate folosi acea "formula": "Ne rezervam dreptul de a selecta clientela"? Sunt chiar curios, pentru ca am intalnit-o de mai multe ori, insa niciodata nu am vazut pe ce criterii si nici nu stiu daca acest aspect trebuie mentionat undeva in regulamentele firmei...
Metro are intrare pe baza de legitimatie. Fara nu va prea lasa. Deci se poate.

Alte discuții în legătură

Selectare clienti Oanakassia Oanakassia Buna seara!eu am un bar deschis recent si vreau sa imi selectez clientii pt ca sunt anumite persoane dubioase care ii sperie pe ceilalti consumatori.trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Selectare clienti in cazul unui magazin (drepturile consumatorului) Soricutza Soricutza as avea si eu o intrebare: un magazin poate sa isi selecteze clientii?poate sa restrictioneze accesul anumitor persoane in incinta acestuia mai ales daca nu ... (vezi toată discuția)
Interzicerea acces intr-un local public interadi interadi Buna ziua, Doresc sa stiu daca unei persane i se poate restrictiona accesul intr-un local public (magazin, bar, restaurant, etc), sau refuzul de a fi servit ... (vezi toată discuția)