ContSters344547 
	    	Utilizator

ContSters344547 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 AlexRotaru13	                   

Buna ziua, 
am un contract de inchiriere in derulare cu o familie formata din sot si sotie. In contract sunt numite ambele persoane si contractul se ... (vezi toată discuția)
	                    AlexRotaru13	                   

Buna ziua, 
am un contract de inchiriere in derulare cu o familie formata din sot si sotie. In contract sunt numite ambele persoane si contractul se ... (vezi toată discuția)

alana27	                   

Am cumparat un apartament intr-un bloc nou din 2008,la terminarea actelor am prelua cheile intre timp a intrat in apartament agentul imobiliar care m-a dus la ... (vezi toată discuția)
	                    alana27	                   

Am cumparat un apartament intr-un bloc nou din 2008,la terminarea actelor am prelua cheile intre timp a intrat in apartament agentul imobiliar care m-a dus la ... (vezi toată discuția)

karina_35	                   

Buna ziua! Va adresez si eu o intrebare pentru ca sunt intr-o situatie pe care nu am mai intalnit-o (nici macar in discutiile dvs).
Am cumparat o casa in 15 ... (vezi toată discuția)
	                    karina_35	                   

Buna ziua! Va adresez si eu o intrebare pentru ca sunt intr-o situatie pe care nu am mai intalnit-o (nici macar in discutiile dvs).
Am cumparat o casa in 15 ... (vezi toată discuția)