avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel in dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel in dosar penal

Buna ziua,am facut apel in termen la o sentinta penala data de instanta de fond si se face o luna de cand am primit sentita cu motivarea dar nici pana acum dosarul nu a fost trimis la curtea de apel,nu este oare un tremen in acest sens.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: vasilica53 , utilizator 11:36, 5 Mai 2016
Buna ziua,
NU!
Puteti formula o cerere de urgentare a redactarii hotararii. Termenul legal de redactare al hotararii este de 30 de zile de la pronuntare ( art. 406 NCPP ).
Daca are la dosar dovezile de comunicare a hotărârii si dacă s-a împlinit termenul de declarare a căii de atac pentru toate părţile, trebuie sa trimita dosarul de indata.
Mltumesc,hotararea a fost redactata si am primito dar dosarul nu a ajuns la curtea de apel pa acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

cand se fixeaza termenul de judecata dupa declararea apelului- hotarare necomunicata mezgageza mezgageza am fost condamnat in iunie,am declarat apel si inca nu am primit termen......pe site am vazut ca in alte dosare au facut apel dupa mine (deci in iulie si ... (vezi toată discuția)
Cerere pentru tehnoredactarea unei hotarari marystanga marystanga Buna ziua as dori sa va intreb daca se poate face o cerere pentru urgentarea tehoredactarii unei hotarari penale? E nevoie de o cerere anume depusa personal la ... (vezi toată discuția)
Ordonanta cu drept de apel? gambit gambit Buna ziua, Am castigat o hotarare prin ordonanta prezidentiala pt legaturi personale cu minorul pana la solutionarea irevocabila a dosarului de fond . Fosta ... (vezi toată discuția)