avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Asigurare autoturism in comodat.
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Asigurare autoturism in comodat.

O firma (microintreprindere ) are un autoturism in comodat. Se poate deduce la cheltuieli valoarea RCA pentru acest autoturism ?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:02, 8 Mai 2016
da, se poate
Atentie! Trebuie specificat in contractul de comodat ce cheltuieli sunt suportate de utilizator. Daca nu se specifica, nu se pot inregistra in contabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare asigurare rca cu contract de comodat vioviod vioviod Pt. a folosi masina patronului in interesul firmei am incheiat un contract de comodat . Atunci cand am platit sigurarea (RCA), firma de asigurari a taiat ... (vezi toată discuția)
Contract comodat auto basu basu Buna ziua, vreau sa utilizez auto personal in interesul firmei. Contractul de comodat trebuie autentificat de notar, avocat sau inregistrat la administratia ... (vezi toată discuția)
Lnchiriere masina pe firma nepynepy nepynepy Buna ziua , daca ma puteti ajuta cu , cateva raspunsuri in ceea ce priveste nelamurirea mea . Detin o masina proprietate privata si as dori sa stiu daca se ... (vezi toată discuția)