avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa imi iau prietena minora acasa la mine
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa imi iau prietena minora acasa la mine

Buna ziua,am 19 ani si prietena mea face 15 ani luna aceasta daca vine la mine fara acordul parintilor ce imi poate face politia in privinta aceasta?
cu un act emis de politia romana care precizeaza ca declara ca a venit de buna voie si nesilita dusa cu forta de nimeni si a venit de buna voie si declar pe propria raspundere ca pot sa o intretin/ingriji ce cerecetari penale mi se pot duce ?
Politia nu va emite vreun act in sensul dorit de dvs, iar fata nu va putea da declaratie decata in cursul unei eventuale cercetari penale.
Cazul nu va avea urmari penale, insa parintii o pot lua inapoi.
va multumesc pentru ajutor o zi placuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare varsta minorului si viata sexuala Petre tompas Petre tompas Buna ziua. Ati putea sa ma lamuriti si pe mine ,daca o fata are 14 ani abia impliniti ,poate sa consimta un act sexual cu un baiat minor de 16 ani fara acesta ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu un minor magic_glassbest magic_glassbest Buna ziua! Am varsta de 20 de ani si am o iubita de 15 ani si 2 luni. Acum 3 zile am avut si raport sexual consimtit de catre ea. parintii ei ma ameninta cu ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa patesc eu, dar prietena mea? sainescualex1997 sainescualex1997 Buna ziua.Am o prietena care are 15 ani , si in Septembrie implineste 16.Mentionez ca eu am 17 ani. Daca ea doreste sa se mute la mine , de buna voie fara sa ... (vezi toată discuția)