avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... eroare materiala sau fals in inscrisuri oficiale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

eroare materiala sau fals in inscrisuri oficiale

Ce pareri avet in urmatoarea situatie .Pe site-ul ecris apare consemnat dupa cum urmeaza:
……………….
Ora estimata: 12:00
Complet: ……….
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Pentru a lua la cunoştinţă de conţinutul întâmpinării acordă termen de judecată la ……
Document: Încheiere de şedinţă …………

In dispozitivul incheieri din acesta data apare
DISPUNE
Admite cererea de acordare a unui termen de judecata formulata de parata prin aparator si acorda termen de judecata la .........in cunostinta ambelor partii.
Pronuntata in sedinta publica de la ............
Situatia de fapt este urmatoarea,parata nu a depus intampinare la acest termen iar instanta le-a acordat termen consemnand in mod nereal motivul in dispozitiv prin comparatie cu ce a fost consemnat in sistemul ecris. Cu siguranta nu mai pot modifica ce au introdus in sistem .
A-ti mai intalnit asemenea situatii? Ce pareri aveti este sau nu vorba de o infractiune de fals ?sau este vorba de o eroare foarte lunga de scri , materiala?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:53, 9 Mai 2016
Este eroare materiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 431 alin 2 FRD FRD (2) Oricare dintre părţi poate opune lucrul anterior judecat într-un alt litigiu, dacă are legătură cu soluţionarea acestuia din urmă. Aceasta este o ... (vezi toată discuția)
De ce sa dat alt termen daca sotul a depus cerere de retragere a divortului? Deeaella Deeaella Ora estimata: 09:00 Complet: C 4 minori 2017 Tip solutie: Solutia pe scurt: Document: 28.11.2017 Ora estimata: 9:00 Complet: C4 minori civil ... (vezi toată discuția)
Corb la corb nu-si scoate ochii... CBucuresti CBucuresti Buna ziua Am sa incerc sa fiu cat mai scurt si cat mai la obiect. Accident de masina, declansarea procesului cu EUROSINS in 2011, in 2013 decembrie se da ... (vezi toată discuția)