avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Raspunderea asociatului unui SRL dizolvat fata de ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Raspunderea asociatului unui SRL dizolvat fata de creditor?

Acociatul unui SRL dizolvat mai poate fi tras la raspundere de un eventual creditor ??
Cel mai recent răspuns: adaa22 , utilizator 18:43, 7 Mai 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos, ptr. raspuns, faceam referire la un alt creditor,societatea a fost dizolvata prin hotarare judecatoreasca .Dupa 7 ani de la dizolvare a aparut o societate comerciala. care reclama faptul ca are facturi de incasat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchid firma ce se intampla cu bunurile cumparate pe firma? AndreiF AndreiF Pe scurt nu mai am nevoie de SRL insa am cumparat in urma cu 6 luni o masina noua pe firma. Ce se intampla cu ea? Majoritatea banilor au venit insa din ... (vezi toată discuția)
Dizolvare voluntara cu plata furnizori si incasari ddanos ddanos Buna ziua tuturor, SRL cu 2 actionari, decide sa dizolve firma. Srl ul nu are datorii la stat, are doar de incasat si de platit furnizori. Intrebare mai ... (vezi toată discuția)
Termen prescriere burnaz burnaz Am avut o soc com care s-a dizolvat si radiat din 2014.In anul 2010 am avut o relatie com cu o societate in care eu eram debitorul .si datorita situatiei ... (vezi toată discuția)