Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat

Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat	    

monique@ 
	    	Utilizator

monique@ 
	    	Utilizator	    

tudorioan 
	    	Utilizator

tudorioan 
	    	Utilizator	    

monique@ 
	    	Utilizator

monique@ 
	    	Utilizator	    

tudorioan 
	    	Utilizator

tudorioan 
	    	Utilizator	    

serpoaica	                   

Pe fondul violentei domestice am hotarat sa-l parasesc pe concubinul meu urmand a ma muta intr-un centru maternal impreuna cu fetita de 1 an si baietelul de 11 ... (vezi toată discuția)
	                    serpoaica	                   

Pe fondul violentei domestice am hotarat sa-l parasesc pe concubinul meu urmand a ma muta intr-un centru maternal impreuna cu fetita de 1 an si baietelul de 11 ... (vezi toată discuția)

stelutacata	                   

As dori daca se poate sa aflu cum pot sa obtin o hotarare judecatoresca pentru un copil nascut in afara casatoriei din care sa reiasa ca este dat in grija ... (vezi toată discuția)
	                    stelutacata	                   

As dori daca se poate sa aflu cum pot sa obtin o hotarare judecatoresca pentru un copil nascut in afara casatoriei din care sa reiasa ca este dat in grija ... (vezi toată discuția)

ionaurel	                   

As dori sa va intreb daca putem anula o PROCURA PT un comil minor in virsta de 4ani data tatalui meu pa o durata nedeterminata  ce consta in ridicarea ... (vezi toată discuția)
	                    ionaurel	                   

As dori sa va intreb daca putem anula o PROCURA PT un comil minor in virsta de 4ani data tatalui meu pa o durata nedeterminata  ce consta in ridicarea ... (vezi toată discuția)