avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxe drumuri si poduri pentru intrarea in magazin.
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxe drumuri si poduri pentru intrarea in magazin.

Buna, am si eu 1 magazin mixt si cei de la Sectia Drumuri Nationale Satu Mare ne obliga sa platim taxa pentru intrarea in magazin.Cu cat este mai mare podul cu atat platim mai mult. Podul are 6 metri latime si trebuie sa platim 800 lei. Este obligatoriu?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 14:53, 9 Mai 2016
Da, conform ordinului 290/2013 al ministrului delegat pentru proiecte de infrastructură de interes naţional şi investiţii străine pentru aprobarea unor tarife aplicate de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România - S.A.(anexa 6)

[ link extern ]
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz? accesul la locuinta personala de la drum judetean, taxata in baza og 43/1997, pazucu pazucu buna ziua , am primit o invitatie la Consiliul Judetean ,directia Drumuri Judetene ,in care ma invita sa fac un contract in baza OG 43/1997 art. 47 ,alin(7) ... (vezi toată discuția)
Rovinieta bubby bubby cum se procedeaza in cazul in care am rovinieta pe 1 an si schimb nr masinii , unde trebuie anuntat ? (vezi toată discuția)
Amenda lipsa rovigneta si confiscarea certificatului.. carmena_iasi carmena_iasi Buna seara. Am si eu o nelamurire. Astazi am fost oprita in trafic de catre o brigada de politie, impreuna cu un reprezentant al celor de la Drumuri Nationale ... (vezi toată discuția)