avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Declaratia 088
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Declaratia 088

Buna ziua!

Stie cineva daca in cazul schimbarii administratorilor unei societati se depune 088 obligatoriu sau in cazul in care te notifica ei sa depui?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Themis7 , utilizator 18:39, 20 Iunie 2016
Daca va schimbati sediul social si asociatii se anuleaza codul de tva si trebuie sa depuneti de urgenta declaratia "088" daca doriti sa redeveniti platitor deTVA. Nu asteptati notificarea de la Anaf, o veti primi tarziu, iar efectele vor fi neplacute.Pe perioada anularii codului, colectati tva-ul aferent veniturilor si nu va deduceti tva.Depuneti declaratia "311" la ghiseu Anaf. Se depune lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere decont tva LauraRatiu LauraRatiu Buna ziua Din cauza ca a expirat un contract de inchiriere pt sediu social, firma a fos declarata inactiva de catre anaf in cursul lunii aprilie. S-au depus ... (vezi toată discuția)
Anulare din oficiu a inregistrarii in scopuri de t.v.a. Emil P Emil P Va prezentam urmatoarea speta: -Conform art.316,alin.11,lit.h Cod fiscal,societatii i se anulează din oficiu inregistrarea in scopuri de tva, intrucat ... (vezi toată discuția)
Anularea inregistrarii in scopuri tva Mihaelasta Mihaelasta Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Am un srl caruia in anul 2012 i s-a anulat inregistrarea in scopuri tva conf art.153 C.F.,in luna decembrie am ... (vezi toată discuția)