avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... consolidari cladiri
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

consolidari cladiri

Presedintele nostru de asociatie (de proprietari) a facut in numele asociatiei cerere la primarie ptr a fi introdusi in programul de reabilitare-consolidare a cladirilor cu risc seismic.
Cererea a fost aprobata, s-au demarat procedurile, primaria a obtinut si fonduri de la UE!!! iar acum vor sa ne oblige sa semnam.
Insa toate acestea au fost facute fara ca dl presedinte sa convoace mai intai Adunarea Generala, sa informeze proprietarii despre intentia de a solicita consolidarea blocului si fara sa obtina din partea adunarii generale mandat pentru a face aceste demersuri in numele proprietarilor membri in asociatia de proprietari.
Intrebarea mea este: Daca el a facut toate astea fara mandat de la AG, cererea nu e cumva nula? Ne pot obliga sa semnam ca suntem de acord? sau doar vor sa ne sperie?
In principiu proprietarii ar dori consolidarea cladirii, ideea e ca se fac niste demersuri fara a ne fi explicate lucrurile concret, fara a ni se arata niste documente aprobate, sa vedem si noi ce anume semnam, care sunt costurile (aproximate macar), fara a se sti ce firma a castigat licitatia, in ce lucrari anume consta aceasta consolidare, si fara a avea loc ptr mutat ptr toti proprietarii.
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 10:02, 12 Mai 2016
acum, intrebarea este daca e nevoie de acea consolidare.
Ca doar aici nu se voteaza....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobare indicatori tehnico-ecomomici reabilitare civilu civilu Buna ziua, As vrea sa stiu daca aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru reabilitarea blocului de catre asociatia de proprietari (conform normelor ... (vezi toată discuția)
a.g. revoca hotarari tomasso tomasso Art.27alin. b) din lg 230/2007 spune ca A.G. adopta, modifica sau revoca hotarari. In situtia in care o AG a asociatiei de proprietari hotaraste altfel in ... (vezi toată discuția)
Decizie/hotarare ag proprietari scotchro scotchro Buna ziua, Am cautat pe forum situatii similare dar nu am gasit. Prin urmare postez un set de intrebari pentru o situatie noua. Pe strada pe care locuiesc ... (vezi toată discuția)