avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... curs perfectionare functionari publici decontare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

curs perfectionare functionari publici decontare

buna ziua
as dori sa fac un curs perfectionare ca functionar public
va rog, care este temeiul legal al decontarii de catre primarie a contravalorii instruirii si cazarii?
acest curs costa cam cat o vacanta la Nisa si nu mi-l permit, desi imi este absolut necesar, insa la noi cursurile sunt decontate discriminatoriu, pile, ochi frumosi, etc.
se poate recupera ulterior in instanta contravaloarea respectiva daca solicit un imprumut bancar?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 12:10, 14 Mai 2016
nicio solutie? sunt necesare date suplimentare?
cum pot face un curs de perfectionare daca seful ma refuza in mod nedrept?
ce pot face? este dreptul meu de a ma autoperfectiona si nu am facut niciodata niciun curs din motive independente de vointa mea
Sunt de parere sa formulati o cerere scrisa sefului unitatii administrative.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursuri perfectionare functionari publici wazz wazz Buna ziua. De ce institutiile publice nu fac publice cursurile de perfectionare a functionarilor publici pe site-ul primariei si nici tematica acestora? La ... (vezi toată discuția)
Act aditional pentru curs cerasela1986 cerasela1986 am nevoie de ajutorul vostru pentru urmatoarea problema: la firma unde lucrez acum am facut un curs si am semnat un act aditional in care se prevede ca in ... (vezi toată discuția)
Plata transportului la cursurile de formare profesionala andreea1975 andreea1975 Buna ziua! As dori sa aflu un raspuns la urmatoarea problema:lucrez intr-o primarie de provincie iar anual angajatii sunt trimisi la cursuri de formare ... (vezi toată discuția)