avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Case de amanet
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Case de amanet

Buna ziua , un domn lucreaza la o casa de amanet produse electronice, intr-o zi s-a furat un telefon pe tura lui, patronul il pune sa plateasca el acest telefon, chiar daca a facut plangere la politie.are baza legala pentru asta ? ( daca are baza legala va rog sa imi spuneti cf carei legi ). Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Themis7 , utilizator 22:29, 5 Iulie 2016
Codul Muncii (legea 53/2003 actualizata ) art.254 "raspunderea patrimoniala a salariatului".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare pentru lipsa in gestiune elias_eu elias_eu buna seara! incerc sa fiu scurt si la obiect! sotia mea lucreaza la un chiosc impreuna cu doua colege, in ture! este e treia oara cand nu le iese inventarul, ... (vezi toată discuția)
Imputare reparatii auto de serviciu. În urma unui eveniment ... alexandru andra alexandru andra Imputare reparatii auto de serviciu. În urma unui eveniment rutier, mi a fost adus la cunoștință ca reparatia auto o voi suporta eu în valoare de 10.000 ... (vezi toată discuția)
Acuzatie frut de la locul de munca nico18 nico18 Salut ! Tatal meu a fost acuzat ca a furat bunuri (scule) in valoare de 26.000 roni. Este agent de paza la un santier. Pe timpul turei lui au disparut ... (vezi toată discuția)