Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 suciugeorgeta	                   

In cazul unei salariate care trebuie sa revina din CCC pe 03.03.2013 dar doreste sa plece la alta firma ce documente trebuie sa intocmesc pentru ... (vezi toată discuția)
	                    suciugeorgeta	                   

In cazul unei salariate care trebuie sa revina din CCC pe 03.03.2013 dar doreste sa plece la alta firma ce documente trebuie sa intocmesc pentru ... (vezi toată discuția)

cporanc	                   

Am facut cerere pt incetarea contractului de munca cu art 55 lit.b, dar am folosit si termenul de preaviz referitor la cate zile mai lucrez acolo.NU am folosit ... (vezi toată discuția)
	                    cporanc	                   

Am facut cerere pt incetarea contractului de munca cu art 55 lit.b, dar am folosit si termenul de preaviz referitor la cate zile mai lucrez acolo.NU am folosit ... (vezi toată discuția)

dana state	                   

La multi ani!
Anul nou sa va indeplineasca toate dorintele!
Am o mica problemuta:
O angajata care a stat in concediu de crestere copil in varsta de pana ... (vezi toată discuția)
	                    dana state	                   

La multi ani!
Anul nou sa va indeplineasca toate dorintele!
Am o mica problemuta:
O angajata care a stat in concediu de crestere copil in varsta de pana ... (vezi toată discuția)