avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Refuz semnare preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Refuz semnare preaviz

Buna ziua,

Ce se intampla in situatia in care un angajat refuza sa semneze Referatul si Instiintarea de preaviz la desfintarea postului? Preavizul curge normal sau doar din momentul in care semneaza persoana respectiva? Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:37, 13 Mai 2016
Preavizul incepe sa curga de-a doua zi dupa data comunicarii sale salariatului respectiv.
Preavizul a fost comunicat la timp, dar persoana refuza sa semneze ca a luat la cunostiinta.
Se poate incheia un proces-verbal prin care se mentioneaza refuzul salariatului de a semna de primire acel document sau se poate trimite prin posta cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzare primire preaviz concediere-solutii? ContSters76351 ContSters76351 Buna ziua, Am un salariat care a refuzat sa primeasca preavizul de concediere. I l-am trimis prin posta dar inca nu am primit confirmarea de primire. ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post ELENA2009 ELENA2009 Buna ziua, Am urmatoarea speta , la care am nevoie de ajutor dvs.: - unui angajat i s-a desfiinta postul , a fost anuntata, s-a intocmit decizie insa ... (vezi toată discuția)
Comunicare preaviz cristina69 cristina69 Buna dimineata. As vrea sa stiu in situatia in care angajatorul vrea sa comunice preavizul de concediere la angajat si acesta din urma refuza sa semneze ca a ... (vezi toată discuția)