avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Protejarea unui scenariu de film
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Protejarea unui scenariu de film

Buna ziua,

Imi spuneti spune si mie la ce institutie din Romania se pot inregistra drepturile de autor pentru un scenariu de film? ORDA sau acolo se pot inregistra doar muzica, programe de calculator,etc?!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 04:12, 16 Mai 2016

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare cd-uri cu muzicã Crinisor Crinisor buna ziua, pentru un magazin unde printre alte produse, se vor vinde si cd-uri cu muzica, va rog sa imi spuneti daca trebuie vreo autorizatie sau sa achitam ... (vezi toată discuția)
Difuzare filme intr-un bar nathalie14 nathalie14 Buna ziua, Daca intr-un bar, vrem sa difuzam filme, cu acces gratuit, trebuie doar sa platim drepturile de difuzare sau mai trebuie obtinuta vreo ... (vezi toată discuția)
Muzica în cafenea andreeakristina andreeakristina buna ziua, in cazul in care deschid o cafenea in care vreau sa pun muzica sau sa ruleze programe tv, ce autorizatie am nevoie sau unde se platesc drepturile ... (vezi toată discuția)