avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificari in apartament-autorizație de construcție
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificari in apartament-autorizație de construcție

Bună seara!
Aș dori să știu și eu dacă sunt pasibil de vreo amendă pentru situația pe care o s-o descriu în cele ce urmează.
Am făcut câteva modificări în apartament (dărâmarea unor debarale - pereți din BCA - și mărirea bucătăriei, izolație exterioară, închiderea balcoanelor cu BCA pe lateral și cu termopan) acum câțiva ani buni, vreo 10 și abia acum am făcut proiect și am obținut autorizația de construcție în vederea intrării în legalitate. În specificațiile din autorizație scrie că trebuie să anunț începerea și terminarea lucrărilor. Eu nu am ce să anunț pentru că lucrările sunt executate.
Aș vrea să știu dacă risc ceva ulterior ... în cazul în care se sesizează cineva.
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:41, 15 Mai 2016
Avand in vedere ca este vorba despre lucrare deja executata,dar pentru care ati solicitat autorizarea ulterior,este de preferat sa solicitati incheierea procesului verbal de receptie
Copie dupa documente trebuie sa le depuneti la asociatia de proprietari pentru completarea in cartea tehnica a imobilului si la ocpi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare balcon The-Borg The-Borg Am cumparat un apartament intr-un bloc cu doua scari. La primavara doresc sa renovez apartamentul si implicit sa schimb vechea tamplarie de cornier cu geam de ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica bloc 7 scari maud maud Asociatia de proprietari din care fac parte a primit de la primarie avizul pentru strangere de semnaturi in vederea reabilitarii cf OUG 18/2009. Majoritatea ... (vezi toată discuția)
Receptie la finalizarea amenajarilor interioare?? adela05 adela05 Buna ziua! Am autorizatie de construire pentru reamenajarea interioara a unui ap. Am 2 intrebari: 1. La terminarea lucrarilor, PV de receptie se semneaza cu ... (vezi toată discuția)