cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 TripTrip	                   

Bună ziua. Aș dori să fac cadou unui prieten un tricou personalizat cu o anumită companie spațială (n.r SpaceX). Motivul pentru care nu cumpăr direct de ... (vezi toată discuția)
	                    TripTrip	                   

Bună ziua. Aș dori să fac cadou unui prieten un tricou personalizat cu o anumită companie spațială (n.r SpaceX). Motivul pentru care nu cumpăr direct de ... (vezi toată discuția)

AlexOprea20	                   

Buna seara, numele meu este Alexandru Oprea, iar in urma cu 1 zi, am cumparat fizic un articol vestimentar de la Lee Cooper din Plaza Romania (Bucuresti). ... (vezi toată discuția)
	                    AlexOprea20	                   

Buna seara, numele meu este Alexandru Oprea, iar in urma cu 1 zi, am cumparat fizic un articol vestimentar de la Lee Cooper din Plaza Romania (Bucuresti). ... (vezi toată discuția)

Numby	                   

Buna ziua,
Nu gasest in dreptul civil nici o lege privind produsele neambalate sau fara o cantitate fixa.
De exemplu: Daca un individ este descoperit ca ... (vezi toată discuția)
	                    Numby	                   

Buna ziua,
Nu gasest in dreptul civil nici o lege privind produsele neambalate sau fara o cantitate fixa.
De exemplu: Daca un individ este descoperit ca ... (vezi toată discuția)