avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Suspendare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Suspendare

Bună ziua,

Sancţiunile disciplinare aplicate elevilor conform R.O.F.U.I.P. sunt suspendate până la rămânerea definitivă a acestora?

În mod nelegal am fost sancţionat cu mutarea disciplinară la o altă unitate de învăţământ pentru nişte abateri inexistente. Am venit cu martori şi înregistrari audio, însă nu au vrut sa se aprobe proba cu martori şi înregistrări.

După ce contest sancţiunea disciplinară la Consiliul de Administraţie al unităţii de învăţământ urmează să depun plângere la Tribunal. Am citit în lege că pentru suspendarea actelor până la judecarea fondului trebuie depusă o cerere în acest sens, cu motive.

Vă multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:16, 18 Mai 2016
Constestarea deciziei de sanctionare la C.A. nu suspenda executarea acestei decizii.

La Tribunal, actiunea dvs poate avea doua capete de cerere , si anume :
- anularea sanctiunii

- suspendarea executarii deciziei pana la pronuntarea instantei pe fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesor sancționat disciplinar. mă puteți ajuta să stabilesc legalitatea deciziei consiliului de administrație? ana_maria_ ana_maria_ Sunt profesor la o scoala si am primit in consiliul de administratie o decizie prin care sunt sanctionata disciplinar si care imi afecteaza intr un mod negativ ... (vezi toată discuția)
Comisie abateri disciplinare minanika minanika Buna ziua, Sunt cadru didactic si in institutia in care functionez, un invatator a intrat in conflict cu majoritatea parintilor din clasa, prin urmare ... (vezi toată discuția)
Traiasca invamantul romanesc andre10191 andre10191 Lucrez in invatamant si am urmatoarea problema: Acum 2 saptamani am formulat o sesizare catre directoarea scolii in care functionez ( in aceeasi zi am fost ... (vezi toată discuția)