avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Accident de munca soldat cu deces, obtinere detalii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Accident de munca soldat cu deces, obtinere detalii despre ancheta

Buna seara. In data de 22 aprilie 2016, unchiul meu a avunt un accident (cadere de la inaltime),in timpul desfasuraii actiivitatii la o firma ,unde nu avea forme legale.Era pensionat pe caz de boala cu drept de munca 4 ore. Scriu "era",pt ca din pacate la cateva ore dupa accident a decedat la spital. Sunt multe intrebari fara raspuns si nu stim unde si cui sa ne adresam pt a afla adevarul.Patronul sustine ca nu au fost martori si ca l-a gasit un coleg pe jos, dupa care acesta speriat la sunat pe el (patron).De aici incepe un sir lung de contradictii si balbaieli.La spital a fost declarat necunoscut.Cand am mers la politie (sectia 11),agentul care a fost de serviciu si care a fost chemat la fata locului ne-a dat doar un numar de dosar,fara alte detalii.Vreau sa stiu cum putem afla in ce fel se desfasoara ancheta,cum si cune ancheteaza,trebuie sa facem noi sesizari undeva? Multumim!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:46, 19 Mai 2016
Multumesc !
Sa se constituie parte civila rudele apropiate.
Descendenti sau sotia supravituitoare.
E bine sa fie dezbatuta si succesiunea sau macar inceputa...

Altfel puteti avea surprize neplacute.

In urma cu vreo 10 ani nu se recunostea dreptul de a participa in procesul penal nici macar a rudelor apropiate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar nesoluționat din 01.12.2014 Tipa_Dana Tipa_Dana Bună ziua! În data de 30.11.2014 am suferit un accident la locul de muncă(restaurant \"Trafic\", Câmpulung Moldovenesc) , care s-a soldat cu moartea a 3 ... (vezi toată discuția)
Accident mortal de munca dedea2 dedea2 buna ziua , mama mea a decedat intr-un accident mortal la locul de munca ( un balot dintr-o stiva s-a dezechilibrat si a cazut peste ea , omorand-o la fata ... (vezi toată discuția)
Accident de munca cu fatalitate nedeclarat si cercetat de itm imitu imitu Buna ziua, Sunt o ruda apropiata a unei doamne, coplesita de durere si greutati materiale, in urma decesului sotului, intretinatorul familiei, pe care doresc ... (vezi toată discuția)