Buna ziua ,am si eu o problema , acum 6luni m-am trezit cu doua domnisoare de la politie cu un formular in mana cu poza mea si m-au legitimat si intrebat daca sunt deacord sa-mi furnizeze datele mele autoritatilor din cehia,in legatura cu nu stiu ce caz nu mi-au spus ori nu aveau voie ,acum dupa 6 luni din nou mau contactat sa ma prezin la politia de pe raza judetului ,si iarasi am semnat un document care sa conteste faptul ca eu sunt subsemnatul...la care eu le-am cerut din nou informatii despre ce este vorba in acest caz si din nou mi-au trantito ca nu stiu nici ei ,mentionez ca nu am fost in acea tara niciodata ,nu am avut legaturi si nu am cumparat s-au vandut pe internet sau pe alta cale nimic catre si in acea tara ,am facut prostia cu cativa ani in urma sa aplic pe tocmai.ro si pe mercador sa trimit la cateva joburi pentru sofer exterior buletinul si permisul scanat apoi acele persoane nu m-au mai contactat am incercat eu dar telefon inexistent,sa se fi folosit cineva de datele mele ?cine ma poate ajuta cu o informatie cu o ideie ceva este bine venita ,sincer sunt panicat chiar daca stiu ca nu am iesit din tara in ultimii 8 ani ,cum ma poate afecta asta ,va multumesc
Nu aveți cum să fiți tras la răspundere, câtâ vreme nu există dovezi certe că este vorba chiar de persoana dvs. Dacă într-adevăr nu ați ieșit din țară, nu ați fost acolo, este clar vorba despre însușirea identității dvas. de către oa ltă persoană.Se mai întâmplă, este riscant să vă oferiți datele personale în mediul virtual.
Penal nu veți avea probleme dar e cam deranj.
Va puteți constitui și parte civila în procesul penal.
Sa aveți grija sa nu ignorați dacă va vine vreo executare silita și sa contestați în justiție orice datorie sau sa mergeți la avocat.
Problema cu enel
diana8619
Buna seara ,va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri ce ar trebui sa fac.Din data de 08.07.2017 am plecat din tara ,de 2 ani nu mai locuim in tara .Inainte de ... (vezi toată discuția)