avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plati in numele unui fost angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plati in numele unui fost angajat

Buna ziua,
Fostul angajator mi-a acordat drepturi pentru diverse operatiuni bancare, printre care si plati online. In prezent, desi nu mai sunt angajata, tokenul respectiv este folosit de o alta persoana. Este corect?
Multumesc anticipat pt raspuns.
Daca acele plati sunt pentru perioada lucrata, atunci este corect cum a procedat fostul dvs. angajator.



Din punctul meu de vedere nu este corect! Ar trebuie sa mergeti la banca, sa faceti o cerere scrisa prin care sa motivati si sa aduceti la cunostiinta ca numai beneficiati de acel token si numai sunteti angajata firmei din data....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

token bancar C0smIn13 C0smIn13 Bună ziua! Este legal ca angajatorul sa ma oblige sa folosesc userul și tokenul altui coleg pentru a face plati online( din contul firmei) și sa refuze sa ... (vezi toată discuția)
Perioada de preaviz si drepturile angajatului in aceasta perioada Andreea.andreea Andreea.andreea As avea o intrebare: tocmai am fost anuntata ca regulamentul intern al firmei spune ca, daca un angajat pleaca inainte de data de distributie a bonurilor, el ... (vezi toată discuția)
Cum se realizeaza un ordin de plata rasfatzata rasfatzata am o nelamurire: am o firma (recent deschisa) care presteaza servicii IT si am incheiat un contract cu o alta firma. urmeaza sa i emit factura pe luna iulie, ... (vezi toată discuția)