Da, puteti refuza, actiunea in tagada a paternitatii e prescrisa . Asa ca daca va treziti data in judecata, trimiteti intampinare , invocati prescriptia si cereti respingerea actiunii.
Asa le vine unora dupa divort, se gandesc dupa o vreme ca nici copilul nu e al lor.
Daca vreti sa ii inlaturati dubiile dati-i niste fire de par sau un scuipat sa mearga sa faca teste neoficiale de paternitate la vreo clinica de specialitate.
Asa le vine unora dupa divort cand afla cu proble ca au crescut un copil care nu e al lor. Ca nici legal nu este sa dai o gramada de bani pentru copilul altuia.
Iar daca tatal se incapataneaza sa afle adevarul o poate face. Poate lua el copilul ca deh, e tatal si il poate duce la analize.
Deci ori aveti ceva de ascuns ori sunteti de accord cu testul.
Pana la urma copilul va creste si chiar el poate se va intreba de ce v-a provocat atata teama acest test.
Si sa nu credeti ca dupa ani de zile nu puteti fi data in judecata in cazul in care se afla ca nu e copilul domnului.
nu a crescut copilu altuia deci sa ma fac inteleasa,baiatul e a lui nu ma tem de test baiatul seamana cu el dar na probabil crede ca asa scapa de plata pensiei dar nu e cum crede el.eu tot timpul am scos pensia de la el mergand la politie.eu doar am intrebat sa stiu daca se poate refuza sa nu plimb baiatul prin laboratoare de analize dar dc trebuie o voi fc.i el ca tata nu are dreptul de al lua pt ca este baiatul doar in custodia mea si nu are drept de vizita.
si nu inteleg de ce sa plec cu baiatul in germania domnul mirebire?este baiatul lui.si daca am de plecat voi pleca in belgia la sotul meu nu in germania.si acum sa schimbat legea pot pleca fara semnatura tatalui
Paternitate
c0rr6y
Buna ziua,
Sunt pe cale de a divorta de sotul meu. Am un copil cu un alt barbat. Vreau sa ma stabilesc in strainatate. Fostul sot nu va vrea sa-si dea acordul ... (vezi toată discuția)