Buna ziua,
In calitate de proprietar de apartament (in bloc de locuinte) am obtinut in instanta (actiune - obligatia de a face) o hotarare judecatoreasca prin care obliga un vecin care ocupa si foloseste exclusiv si nejustificat un spatiu comun (de depozitare) sa-mi permita accesul si folosinta. Paratul-debitor refuza si acum accesul. Stiu ca modalitatea fara bataie de cap este executarea silita si, sincer, ar merita, dar este o pierdere de timp pentru mine. In acest stadiu sunt indreptatit sa procedez la schimbarea incuietorii si punerea cheii la dispozitia celorlalti proprietari, inclusiv a paratului, prin mijlocirea asociatiei de proprietari (cu instiintare scrisa etc) ?
Multumesc
Eu zic ca ar fi bine sa notificati in scris (puneti si copia hot. jr) as. proprietari deoarece asta trebuie sa faca asociaia - sa administreze partea comuna a blocului.
Ei daca asociatia intampina greutati, se poate adresa organelor de politie din zona dvs. care il va determina pe cetatean sa-si vina in fire.
Succes!
sunt indreptatit sa procedez la schimbarea incuietorii
Daca este spatiu comun,dv nu puteti fi indreptatit sa operati modificari
Singura care poate interveni este asociatia de proprietari
Solicitati presedintelui de asociatie sa se implice pentru respectare hotarare judecatoreasca