MYRA  CIMPEAN  
	    	Avocat

MYRA  CIMPEAN  
	    	Avocat	    

Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat

Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat	    

ContSters56778 
	    	Utilizator

ContSters56778 
	    	Utilizator	    

mariana73 
	    	Utilizator

mariana73 
	    	Utilizator	    

ContSters56778 
	    	Utilizator

ContSters56778 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 page	                   

Buna,in ce conditii poate fi desfacuta în Romania o casatorie incheiata in Italia intre doi romani ,fara minori si cu capat de cerere de partaj? (vezi toată discuția)
	                    page	                   

Buna,in ce conditii poate fi desfacuta în Romania o casatorie incheiata in Italia intre doi romani ,fara minori si cu capat de cerere de partaj? (vezi toată discuția)

nuran	                   

Vreau sa divortez de sotul meu este cetatean Turc si sintem despartiti in fapt de aproape 9 luni : unde trebuie sa intentez divortul si cat va dura? Cu ... (vezi toată discuția)
	                    nuran	                   

Vreau sa divortez de sotul meu este cetatean Turc si sintem despartiti in fapt de aproape 9 luni : unde trebuie sa intentez divortul si cat va dura? Cu ... (vezi toată discuția)

andrei sav	                   

sunt casatorit de un an de zile in mexic .nu locuiesc acolo ,am domiciliul in Romania.Asi dori sa stiu cum pot divorta fara sa ma deplasez in Mexic.Ce acte ... (vezi toată discuția)
	                    andrei sav	                   

sunt casatorit de un an de zile in mexic .nu locuiesc acolo ,am domiciliul in Romania.Asi dori sa stiu cum pot divorta fara sa ma deplasez in Mexic.Ce acte ... (vezi toată discuția)