avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrebare restructurare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrebare restructurare post

Buna, lucrez in cadrul unei firme unde este posibil sa apara urmatorul scenariu: proiectul pe care lucrez eu sa se incheie iar firma sa ne propuna unei parti dintre noi sa treaca pe alt proiect, unde insa activitatea este total diferita fata de ce lucrez momentan (implica vanzari, salariu mult mai mic etc).
Intrebarea mea este, daca unii din noi refuzam, se mai poate numi concediere colectiva iar noi mai avem dreptul la ajutor de somaj sau nu?

Cel mai recent răspuns: carpenihil , utilizator 11:45, 23 Mai 2016
ok, am inteles, multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj sau demisie Florentina85 Florentina85 Salut.Am si eu o intrebare si sper sa fiu cat mai explicita.L mine la firma s-au facut restructurari si astfel s-au trimis in somaj mai multi angajati...eu am ... (vezi toată discuția)
Concediere pe motive care tin de persoana salariatului Patience Patience Va rog sa imi spuneti daca am inteles eu Codul Muncii corect: Daca in urma procedurilor de evaluare stabilite la nivelul unei firme, cu aproape 100 de ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa cci deduanca deduanca Buna ziua. Se poate lua șomaj după cei 2 ani de post-natal? Daca da,in ce condiții,sau care sunt procedurile? Va mulțumesc! (vezi toată discuția)