avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Achizitie sediu social pe firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Achizitie sediu social pe firma

Buna ziua .
Sunt administratorul unui SRL care are sediul social intr_o camera din apartamentul proprietate personala (pe baza unui contract de comodat) .
Va rog sa_mi dati raspuns la urmatoarele intrebari :
01 - poate firma sa cumpere un apartament care sa devina sediul sau social?
02 - pot sa_mi schimb domiciliul permanent din cartea de identitate la noua adresa a sediului social ?
Va multumesc .

Cu respect,
POP
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 11:43, 23 Mai 2016
Puteti achizitiona un apartament pe societate. Dar vor creste costurile: impozit, utilitati (companiile de energie electrica au contracte diferite pt persoanele juridice). Puteti sa aveti domiciliul pe adresa apartamentului. Puneti in balanta toate aspectele si vedeti daca renteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Specificare camera pt sediul social Radu_RO Radu_RO Buna ziua, As dori sa deschid un srl cu sediul social declarat intr-o casa (p+m) a carei proprietar sunt. Am urmatoarele intrebari: 1. daca contractul ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma - sediu social epic epic Buna ziua, Intentionez sa infiintez un SRL in Bucuresti cu sediul social in apartamentul tatalui meu. Imi puteti spune va rog cum pot stabili sediul social ... (vezi toată discuția)
Impozit cladire cu destinatie mixta panseluta13 panseluta13 In apartamentul in care locuiesc am inregistrat si sediul social al firmei. Cand am facut firma, nu a fost necesar contract de comodat, deci nu am o delimitare ... (vezi toată discuția)