avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1802 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit cladire cu destinatie mixta
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit cladire cu destinatie mixta

In apartamentul in care locuiesc am inregistrat si sediul social al firmei. Cand am facut firma, nu a fost necesar contract de comodat, deci nu am o delimitare a spatiului firmei.
Am dat declaratie pe proprie raspundere ca eu, ca persoana fizica, platesc utilitatile si ca suprafetele nu pot fi delimitate distinct.
Mi-au spus ca trebuie sa dovedesc ca nu pot fi delimitate distinct, ca nu ajunge declaratia pe proprie raspundere.
Cum pot dovedi asta?
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 11:12, 25 Mai 2016
Cu un certificat constator de la registrul comerțului în care să se specifice că sediul social nu are o suprafață delimitată distinct.
[ link extern ]
Anexati la declaratie si copia facturii de energie electrica si a chitantei de plata a cheltuielilor de intretinere, astfel demonstrati inca odata ca utilitatile sunt achitate de persoana fizica, nu de cea juridica.
La mine le-au cerut, chiar daca am depus si declaratie pe proprie raspundere si contract de comodat...
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen depunere declaratie: 31 mai 2016 - firmele de apartament vor plati impozit ca pentru locuinta daca nu deduc cheltuielile cu utilitatile, iar suprafetele nu sunt delimitate Laura Ciobeica Laura Ciobeica [b]La capitolul ”Impozite și taxe locale”[/b] - sunt completate prevederile referitoare la depunerea declarațiilor de către persoanele fizice care au ... (vezi toată discuția)
Impozit cladiri rezidential - pfa, va rog indrumare anca_ro anca_ro Buna ziua, am un PFA la adresa la care locuiesc. Sunt in situatia in care spatiul rezidential fata de spatiul nerezidential nu sunt delimitate specific in ... (vezi toată discuția)