avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decont bani pentru chirie pe timpul CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decont bani pentru chirie pe timpul CCC

Buna ziua. Lucrez la stat si anume la o unitate militara. Stiu ca pe timpul celor doi ani de CCC se suspenda contractul individual de munca. As dorii sa stiu daca in perioada aceasta de doi ani de zile voi beneficia in continuare de decont pentru chirie. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:33, 23 Mai 2016
Legea nu distinge in acest sens si, prin urmare, puteti beneficia de compensarea chiriei si pe durata CCC.

art.16 din OUG 111/2010:
.....
(3) Prin excepţie de la prevederile alin. (2) lit. i), plata indemnizaţiei pentru creşterea copilului nu se suspendă în cazul în care persoana îndreptăţită se află în una sau mai multe dintre următoarele situaţii:
a) primeşte diverse sume în baza legii, a contractului colectiv de muncă sau a contractului individual de muncă, acordate în perioada concediului pentru creşterea copilului, altele decât cele rezultate din desfăşurarea efectivă a unei activităţi în perioada de concediu;
......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri suplimentare indeminzatie crestere copil cornel_br cornel_br buna ziua,doresc sa obitin indemnizatia crestere copil pentru 2 ani in calitate de tata ,sunt salariat dar recent am inchiriat apartamentul deci obin venituri ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere si ingrijire copil Florina18 Florina18 Se poate obtine si indemnizatia lunara de crestere copil si salariu in acelasi timp? La ce fel de venituri se refera- OUG 111/2010 art 16 (3)Plata ... (vezi toată discuția)
Prima de concediu si al 13- lea salariu in perioada de ccc andreeeana andreeeana Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu cateva detalii. Am intrat in CCC din 30 Ianuarie 2018, pentru perioada de 2 ani. Inainte de a intra in CCC, primeam de la ... (vezi toată discuția)