avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributii sociale Intreprindere Individuala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributii sociale Intreprindere Individuala

Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa platesc contributii sociale , in cazul in care sunt in concediu de crestere copil, respectiv sunt angajata la o alta firma decat Intreprinderea Individuala a carei titulara sunt. Daca da, care ar fi acelea si cum/cand se depun?
Am II din mai 2015, iar in febr a.c. mi-am dat demisia de la vechiul loc de munca.
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:12, 23 Mai 2016
Pe timpul concediului de crestere copil ar fi trebuit sa va suspendati activitatea I.I.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere copil bugetar + intreprindere individuala matzamatza matzamatza In conditiile in care sunt bugetara si titulara de intreprindere individuala si vreau sa intru in concediu de crestere a copilului, dar la dosarul care trebuie ... (vezi toată discuția)
Concediul crestere copil ContSters363911 ContSters363911 Buna ziua!Va deranjez si eu cu o problema… in anul scolar 2014-2015 am fost angajata la scoala pe perioada determinata( 31 aug 2015).In contractul de munca ... (vezi toată discuția)
Și dacă doresc sa mă duc în concediu de creștere a copilului ... Silaghi Mircea Silaghi Mircea Și dacă doresc sa mă duc în concediu de creștere a copilului trebuie să-mi dau demisia sau să mi se desfacă contractul de munca? (vezi toată discuția)