avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Pasi pentru intrarea in magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Pasi pentru intrarea in magistratura

Buna ziua,
Vin cu o intrebare care poate parea simpla dar mi-ar fi de folos o lamurire din partea unor persoane avizate.
Pentru intrarea in magistratura, una din conditii este sa ai 5 ani de experienta sau sa faci INM-ul (2 ani) + un an stagiu ca procuror/judecator.
Am inteles corect? Practic INM-ul + stagiul este echivalentul celor 5 ani?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Nelamuriri examene judecatori Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Citind pe site-ul INM mi-am dat seama ca am o mare dilema in ceea ce priveste examenele pentru a ajunge judecator. Am inteles ce este cu examenul de ... (vezi toată discuția)
Numirea direct pe post - o noua gaselnita Mihai 465 Mihai 465 Fiind in perioada depunerii dosarelor pentru admiterea in magistratura cu vechime de 5 ani ghiciti cine se inscriu de zor: absolventi de INM, judecatori, ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru a te putea prezenta la ex de admitere in magistratura Sorin_cr Sorin_cr O mare nelamurire am si eu cu privire la aceste conditii: este necesara aceasta vechime de 5 ani pentru admiterea la csm sau la inm?? a inceput sa ma ... (vezi toată discuția)