avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Condamnare sub supraveghere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Condamnare sub supraveghere

Buna, daca exista o condamnare cu supraveghere timp de 2 ani,si intre timp este un proces penal pe rol,iar termenul de supraveghere se termina inainte de a se da o sentinta definitiva,se mai tine cont de condamnarea sub supraveghere,precizes caci fapta a fost facuta inainte de a se da prima sentinta,Multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:09, 16 Iunie 2016
infractiunea pt care am fost trimis in judecata,de fapt inca este camera preliminara este de complicitate la evaziune fiscala cu un prejudiciu de 110000 lei fapta din 2012,deci dupa codul vechi,daca pana la terminarea camerei preliminare se achita prejudiciul integral se poate dispune amenda
Care este mai precis temeiul de drept, incadrarea juridica din rechizitoriu ?
art 26 pen rap la art 9 alin 1 lit c din legea 241/2005 cu aplicarea art 35 alin 1 din codul penal
Reformulati va rog, cu punct si virgula, exact cu scrie acolo si fara sa prescurtati dvs.
art 26C.pen.rap la art. 9 alin.1 lit. c din Legea 241/2005.cu aplicarea art.35alin.1 din Cod. penal

Alte discuții în legătură

Imi poate raspunde cineva!!!!???? ce sa inteleg ? multumesc ioanax ioanax Caseaza in parte ambele hotarari, inlatura art. 86 cod penal indice 1 si 5, art 71 alineatul 5 Caseaza in parte ambele hotarari, inlatura art. 86 cod penal ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , daca am primit revocarea sau anularea suspendării ... MArian1911 MArian1911 Buna ziua , daca am primit revocarea sau anularea suspendării și în total e de 3 ani și 2 luni . Pot face ceva sa mi se de-a tot suspendare ? Ținând cont ... (vezi toată discuția)
Întrebare consecințe accident auto fără victime - autor fără permis și sub influența alcoolului Bianca.kieke Bianca.kieke Bună seara ! Am și eu o întrebare! Un prieten de al meu a condus fără permis , sub influenta alcoolului și a făcut accident, fără victime! Se poate ... (vezi toată discuția)