Buna, daca exista o condamnare cu supraveghere timp de 2 ani,si intre timp este un proces penal pe rol,iar termenul de supraveghere se termina inainte de a se da o sentinta definitiva,se mai tine cont de condamnarea sub supraveghere,precizes caci fapta a fost facuta inainte de a se da prima sentinta,Multumesc.
Am inteles. Din pacate despre amenda nu poate fi vorba, insa daca se achita prejudiciul integral, probabil se vor retine circumstante atenuante si daca se merge si pe procedura recunoasterii invinuirii in cursul judecatii, se mai obtine o reducere substantiala (nu stiu insa in ce conditii si ce pedeapsa ati primit in cea de-a doua condamnare si ce pedeapsa se va aplica in cauza asta, ca sa imi dau cu parerea daca vi se poate aplica in continuare suspendarea sub supraveghere a executarii pedepsei).
Sunteti la limita posibilului, adica teoretic s-ar putea, dar asta inseamna ca, in concurs, pedeapsa rezultata aplicata sa nu depaseasca 3 ani, care inseamna ca pedeapsa urmatoare sa nu depaseasca 18 luni, si care inseamna ca instanta prin solutia urmatoare sa se orienteze spre minimul pedepsei pentru evaziune, sa va acorde atat circumstante atenuante la maxim, cat si reducerea prevazuta pentru procedura recunoasterii invinuirii.