avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contestatia
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contestatia

Buna ziua
Am depus o contestatie si solicitam ca raspunsul sal primesc in termen de 7 zile la sediul administratorului acolo unde ne achitam cheltuielile de intretinere deoarece la sediul asoiatiei este un program de o singura zi pe luna si acesta nu se repecta insa presedintele imi trimite rasunsul prin posta in aceasta situatie sint obligata sa platesc taxele postale ? cum trebuie sa procedez ca sa nu fiu nevoita sa platesc aceste taxe postale?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:21, 24 Mai 2016
Taxele postale le suporta expeditorul,nu le puteti evita decat daca depuneti personal la asociatie.
Ddepunerea contestatiei sa efectuat la sediul administratorului unde mi sa dat nr, de inregistrarei .
Ultima modificare: Marți, 24 Mai 2016
Adriantot, moderator
Daca ati solicitat lamuriri si-ati contestat o suma afisata pe lista de plata in termen de 10 zile de la afisarea listei, presedintele este obligat sa va raspunad in termen de 7 zile.
Daca ati ati solicitat sau contestat altceva, raspunsul se va primi in maxim 30 de zile.
In contestatia pe care ati formulat-o, trebuia sa specificati modul in care vreti sa primiti raspunsul. Daca solicitati raspuns prin posta, sigur ca o sa suportati cheltuielile postale pentru ca nimeni altcineva din asociatie nu are de ce sa suporte o asemenea cheltuiala.
Daca ati specificat ca vreti sa primiti raspunsul personal de la sediul asociatie, nu aveti de suportat cheltuieli de expediere.
Totul depinde de dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde sa fac plangere? dila_bv69 dila_bv69 Luna aceasta s-a afisat plata la intretinere si spre surprinderea mea am de platit suma de 347 ron. Tot timpul am banuit ca sumele la consum sunt ... (vezi toată discuția)
Unde pot sesiza o intretinere de 1660lei pentru 2 persoane? ikon2007 ikon2007 Va rog sa ma indrumati unde pot reclama calculul de intretinere pe luna aprilie pentru 2 pers. in valoare de 1660lei, este efectuat de firma SCOMET, care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua acum apox. 2 luni de zile am adresat o petitie presedintelui ... eugarizan eugarizan Buna ziua Acum apox. 2 luni de zile am adresat o petitie presedintelui as. de prop. in care am contestat unele sume din lista de plata ca fiind gresite / ... (vezi toată discuția)